Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Lõpeb kandideerimine aasta ajakirjandusauhindadele

Tallinn, 11. jaanuar. 15. jaanuaril on viimane päev, et esitada Eesti Ajalehtede Liitu (EALL) võistlustöid, mis kandideerivad aasta ajakirjandusauhindadele. 

EALL on pannud välja neli pressipreemia auhinda ning meediakontsern Bonnier koos ajalehega Äripäev on pannud välja uuriva ajakirjanduse auhinna.

Pressipreemiate 4 kategooriat on uudis, arvamus, olemuslugu ja uudisfoto. Igas pressipreemia kategoorias nimetatakse ka parim maakonnalehe kirjutis/foto. Iga pressipreemia auhinna võitja saab 10 000 Eesti krooni suuruse preemia fondist, mille on moodustanud ajalehetoimetused. Iga pressipreemia kategooria parim maakonnalehe kirjutis/foto saab 2 500 krooni suuruse preemia.

Bonnieri ja Äripäeva poolt välja kuulutatud uuriva ajakirjanduse auhinna suurus on 25 000 Rootsi krooni.

Kandidaate 2001. a ajakirjandusauhindadele saavad nimetada väljaanded, ajakirjanikud ise ja ajakirjandusega seotud institutsioonid. Töö peab olema publitseeritud Eestis 2001. a. Igale võistlustööle tuleb lisada ankeet. Ankeedis tuleb märkida, missuguses kategoorias kandideeritakse. Igas tekstikategoorias (pressipreemia kolm kategooriat ja uuriva ajakirjanduse kategooria) võib iga autor olla esindatud ühe töö või samateemaliste tööde seeriaga (seerias
maksimaalselt kolm näidet). Uudisfoto kategoorias võib esitada kuni kolm üksiktööd.

Ajaleheartikkel tuleb esitada väljalõikena või hästi loetava koopiana, kuhu on märgitud väljaanne ja ilmumise kuupäev. Foto kategoorias esitada foto koos ajalehes ilmunud koopiaga.

Võistlustööd esitada 15. jaanuariks 2002 aadressil:
Eesti Ajalehtede Liit, Ajakirjanduspreemiad 2001
Pärnu mnt 67a
10134 Tallinn

EALL

 

» Osavõtja ankeet  
» Konkursi tingimused



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele