Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Euroopa riikide kirjastajad tulevad Tallinna

Tallinn, 21. mai 2018. Euroopa riikide kirjastajad on kolmapäeval ja neljapäeval Tallinnas, et pidada ühisorganisatsiooni News Media Europe aastakoosolekut ning kohtuda Eesti ja Leedu kolleegidega.

News Media Europe (NME) aastakoosolekule tulevad ajakirjandusjuhid Hispaaniast, Rootsist, Soomest, Küproselt, Taanist, Hollandist, Iirimaalt, Norrast, Suurbritanniast ja Ungarist. Kokku osaleb NME aastakoosolekul 17 ajakirjandusjuhti üle Euroopa.

"Kahtlemata on sellise üle-euroopalise kirjastajate organisatsiooni tippkohtumise toimumine Eestis tunnustus meile," ütles Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektor Mart Raudsaar. "Oleme teinud head tööd ning vaatamata meie väiksusele meiega arvestatakse."

Ürituse raames on kavas kohtumine EALL liikmeslehtede väljaandjate ja peatoimetajatega ja Leedu Ajalehtede Liidu esindajatega.

NME asutati jaanuari 2016 ja asutajate seas oli ka Eesti Ajalehtede Liit. Organisatsiooni eesmärk on kaitsta Euroopa väljaandjate huve ja teha lobby Euroopa Liidu institutsioonides.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele