Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Algab ajalehtede kujunduskonkurss 

Tallinn, 8. jaanuar 2018. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) kuulutab välja ajalehtede kujunduskonkursi 2017, mis on avatud kõigile Eesti ajalehtedele - nii päeva- kui nädalalehtedele, üleriigilistele ja kohalikele ajalehtedele, eesti- ja muukeelsetele lehtedele ning konkursil osalev ajaleht ei pea olema EALLi liige.

Kõik konkursile esitatavad võistlustööd peavad olema ilmunud ajavahemikus 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini 2017. Konkursile tuleb saata ajalehe originaalsed tervikleheküljed ning seda ka siis, kui konkursile esitatav materjal moodustab ainult osa leheküljest. Võistlustööd tuleb konkursile esitada hiljemalt 5. veebruariks 2018.

Võistluskategooriaid on viis: kogu kujundus, olemuslood, avatud rühm, veebiküljed ja digitaalsed üksikprojektid.

Žürii, kuhu kuulub kuni seitse liiget, hindab esitatud töid veebruaris. Žürii hindab seda, kui hästi ajalehe kujundus võimaldab edasi anda infot ja ideid ning väärtustada neid lugeja jaoks. Eriti võetakse arvesse kogu ajalehe ja lehekülgede kompositsiooni, kirjakasutust ja fotokasutust.

Žürii annab välja kuld-, hõbe- ja pronksauhindu. Vastavatasemeliste tööde puudumisel võib mõni auhind jääda välja andmata. Võitjad avaldatakse pressipeol, mis toimub 2. märtsil 2018 Tallinnas Õpetajate Majas.


EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele