Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Algab ajalehtede kujunduskonkurss 2016

Tallinn, 11. jaanuar 2017. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) kuulutab välja kujunduskonkursi 2016, kus paberlehtedele on kolm ja veebi/digilehtedele kaks võistluskategooriat.

Võistluskategooriad on kogu kujundus (kaks võistlusklassi: väljaannetele tiraažiga üle 15 000 eksemplari ja tiraažiga kuni 15 000 eksemplari); olemuslood, kus üks võistlustöö koosneb ühest loost ja kus on samuti kaks võistlusklassi; avatud rühm, kuhu kuuluvad paberväljaannete erilahendused, rubriigikujundused, sektsioonide avaküljed ja muu, mis ei sobi olemuslugude kategooriasse; veebiküljed, kuhu kuuluvad ajalehtede terviklikud veebilahendused ning digitaalsed üksikprojektid, kus võivad konkureerida väljaannete digitaalsetele platvormidele loodud lahendused (olemuslood, andmeesitlused, eriprojektid - näiteks olümpiamängude või valimiste kajastamise eriküljed - jms), mis on ilmunud väljaannete veebikülgedel või muudel digitaalsetel platvormidel.

Konkurss on avatud kõigile Eesti ajalehtedele, nii päeva- kui nädalalehtedele, üleriigilistele ja kohalikele ajalehtedele, eesti- ja muukeelsetele lehtedele. Konkursil osalev ajaleht ei pea olema Eesti Ajalehtede Liidu liige.

Kõik konkursile esitatavad võistlustööd peavad olema ilmunud ajavahemikus 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini 2016.

Võistlustööde esitamise tähtaeg on 2. veebruar. Täpsem info ja konkursi tingimused: http://www.eall.ee/pressipreemia/kujundus_2016.html

Žürii, kuhu kuulub kuni seitse liiget, hindab esitatud töid veebruaris.

Informatsioon auhindade kohta avaldatakse pressipeol, mis toimub 3. märtsil 2017 Tallinnas Õpetajate Majas.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele