Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Vandeadvokaat Karmen Turk saab kätte pressisõbra ruupori

Tallinn, 15. detsember 2016. Eesti Ajalehtede Liit annab esmaspäeval, 19. detsembril tänavuseks pressisõbraks valitud Triniti advokaadibüroo partnerile ja vandeadvokaadile Karmen Turkile üle pressisõbra ruupori.

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) poolt annavad pressisõbra ruupori üle nõukogu esimees Mari-Liis Rüütsalu ja juhatuse liige Mart Raudsaar.

EALLi liikmeslehtede peatoimetajad valisid Karmen Turki pressisõbraks 8. detsembril toimunud EALLi aastakoosolekul. Peatoimetajad leidsid, et Karmen Turk on inimene, kes võitleb ajakirjandus- ja internetivabaduse eest nii Eestis kui ka terves maailmas. Turk on näiteks edukalt esindanud Äripäeva vaidlustes Tallinna linna ja LHV-ga, Delfit Euroopa Inimõiguste Kohtu suurkojas ja Viasati autoritasude vaidluses.

Rahvusvaheliselt on tema puhul tegemist ÜRO internetiõiguse harukomitee juhiga, kes kaitseb oma know-howga internetivabadust. Turk on kaasatud eksperdi ja komiteede liikmena nii Euroopa Nõukogu kui ka Euroopa Liidu töösse interneti- ja meediavabaduse valdkonnas. 2009. aastal Triniti advokaadibürooga liitunud ja käesoleva aasta novembris selle partneriks saanud Turk juhib Triniti intellektuaalse omandi, meedia- ja inimõiguste töögruppi.

Pressisõbra ruupori autor on metallikunstnik Ive-Maria Köögard.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele