Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Meediamonitooringu litsentsi sai Powerhouse

Tallinn, 5. jaanuar 2016. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) andis alanud aastast meediamonitooringu litsentsi esmakordselt kommunikatsioonibüroole, kelleks on Powerhouse OÜ.

2013. aasta 1. jaanuarist käivitasid EALLi kuuluvad Eesti väljaanded litsentsisüsteemi nendele ettevõtetele, kes soovivad osutada kommertsteenust, kasutades selleks väljaannete autoriõigusega kaitstud teoseid ja teisi ajakirjanduslikke materjale. Litsentsisüsteemi eesmärk on reguleerida sisutootjate ning meediamonitooringu ja teiste meediasisul põhinevate teenusepakkujate suhteid ning viia teenuse osutamise ja kasutamise tingimused kehtiva õiguskorraga kooskõlla.

Võrdse kohtlemise põhimõttest lähtuvalt kehtivad litsentsitingimused kõikidele tänastele ja tulevastele teenuste osutajatele. Tänase seisuga omavad meediamonitooringu litsentsi Balti Meediamonitooringu Grupp OÜ, Meedius Eesti OÜ ja Powerhouse OÜ.

EALL palub meediamonitooringu ning teiste meediasisust lähtuvate teenuste ostmisel kontrollida vastava litsentsi olemasolu ning paluda teenuspakkujal esitada litsentsi kehtivust kinnitav tõend. Vastava tõendi väljastab teenusepakkujale Eesti Ajalehtede Liit. Suhtekorraldusfirmadel ja kommunikatsioonibüroodel palub EALL jätkuvalt üle vaadata osutatavad teenused ning juhul, kui nende seas või nende osana toimub EALLi liikmeslehtedele kuuluvate teoste edastamist klientidele, pöörduda EALLi poole litsentsi saamiseks.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele