Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Reedel avalikustatakse ajakirjanduspreemiate võitjad

Tallinn, 2. märts 2016. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab reedel, 4. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas piduliku tseremoonia, kus avalikustatakse konkursi „Ajakirjanduspreemiad 2015“ võitjad.

Ajakirjanduspreemiate üleandmise tseremoonial avalikustatakse aasta ajakirjanik 2015. Esimest korda annavad ajakirjandustaustaga eraisikud Hans H. Luik, Igor Rõtov, Toomas Leito, Jüri Ehasalu ja Margus Mets välja elutööpreemia. Samuti selgub noor ajakirjanik 2015.

Tseremoonial avalikustatakse 2015. aasta parima arvamuse, olemusloo ja uudise võitjad nii üleriigilises kui ka maakonnalehtede kategoorias. Selguvad ka võitjad parima venekeelse loo ja multimeedia kategoorias.

Samuti antakse üle kujundusauhinnad kogu kujunduse ja veebikujunduse kategoorias.

Koos Eesti Pressifotograafide Liidu, Canoni ja Overalliga antakse üle fotoauhinnad: autasu saavad 2015. aasta parima pressifoto autor ning parima uudisfoto, olemusfoto, spordifoto ja portreefoto autor. Eesti Pressifotograafide Liit annab üle ka aasta parima video auhinna.

Eesti Pressifotograafide Liit avab Tallinnas Viru keskuses 4. märtsil parimatest mullustest pressifotodest näituse ja esitleb raamatut „Eesti Pressifoto 2016“.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele