Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Elmar Vaher saab kätte pressisõbra ruupori

Tallinn, 16. detsember 2015. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) esindajad annavad reedel politsei- ja piirivalveameti juhile Elmar Vaherile üle pressisõbra ruupori.

EALLi liikmeslehtede peatoimetajad valisid 9. detsembril toimunud aastakoosolekul Elmar Vaheri 2015. aasta pressisõbraks. Elmar Vaheri valimisel toodi põhjenduseks, et ta on muutnud politseiameti meediale kättesaadavamaks ja tema meediasuhtlusest võiksid õppida teisedki politseiametnikud.

Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mille autor on metallikunstnik Ive-Maria Köögard. Ruupori annavad üle EALLi nõukogu esimees, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja EALLi tegevjuht Mart Raudsaar.

Peatoimetajad valisid 2015. aasta pressisõbra ja pressivaenlase toimetuste poolt esitatud kandidaatide seast. 2015. aasta pressivaenlaseks valiti ettevõtja Rein Kilk. Tema valimist pressivaenlaseks põhjendati sellega, et ta üritab juurutada Eesti ajakirjanduses uut praktikat, mille sisuks on kohtuähvarduste abil mõjukate tegelaste säästmine nende küsitavate tegude kajastamisest ja analüüsist.

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele