Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Tallinnas toimub rahvusvaheline meediakonverents

Tallinn, 6. oktoober 2014. 8. – 10. oktoobrini toimub Tallinnas rahvusvaheline ligi kahesaja osalejaga meediakonverents (INMA European News Media Conference), mille korraldab INMA (International News Media Association) koos Eesti Ajalehtede Liiduga (EALL).

„Tegemist on meediamänedžmendi heas mõttes Eurovisiooniga, kus kuuleb reklaami- ja turundusalastest parimatest praktikatest,“ iseloomustas konverentsi EALLi tegevjuht Mart Raudsaar. „Võib-olla pole need veel praegu siia jõudnud, kuid kahe-kolme aasta pärast muutub see reaalsuseks ka Eestis. Nii on öelnud need Eesti esindajad, keda Eesti Ajalehtede Liit on igal aastal INMA-le saatnud.“

INMA konverentsil on sel aastal umbes 200 osalejat erinevatest Euroopa riikidest. Tänavune konverents on eriline seetõttu, et meediavaldkonna tippjuhid saavad õppida juba teiste poolt läbiproovitud kogemustest, kuidas kasvatada lugejaskonda, reklaamimüüki, tulu ja tuntust erinevaid platvorme kombineerides. Konverents keskendub sellistele märksõnadele nagu video, andmed, kohalik reklaam ja kultuurivahetus.

INMA konverentsil toimub mitmeid ajurünnakuid, mis võetakse kokku seitsmeminutiliste esitlustena. Konverents on hinnatud ka seetõttu, et kõik esinejad tunnevad hästi meediaäri ja omavad kogemust, kuidas selles vallas edu saavutada. Ühtlasi on ka tänavune konverents interaktiivne eksperiment.

Konverents toimub Tallinnas Swissotelis (Tornimäe 3). Täpsem info: http://www.inma.org/modules/event/2014Tallinn/index.cfm?action=home

EALL

 

 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele