Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Pressisõber on Kristi Liiva ja pressivaenlane Rein Lang

Tallinn, 11. detsember 2013. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede peatoimetajad valisid täna 2013. aasta pressisõbraks suvise arvamusfestivali korraldaja Kristi Liiva ja pressivaenlaseks endise kultuuriministri Rein Langi.

Kristi Liiva valiti pressisõbraks, sest arvamusfestival aitab kaasa vaba sõna arendamisele ja vabale ajakirjandusele laiemas mõttes. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib metallikunstnike käsitööna.

Endise kultuuriministri Rein Langi valimine pressivaenlaseks on peegeldus sellele, mis on ühiskonnas toimunud ning Sirbiga asetleidnu oli vaid üks põhjus.

Täna toimunud EALLi aastakoosolekul esinesid peatoimetajatele ja väljaandjatele  Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas ning Harju Maakohtu kohtunik ja Pressinõukogu liige Meelis Eerik. Aavo Kärmas rääkis ajalehtede ja Eesti Posti koostööst ja selle tulevikust. Meelis Eerik rääkis ajakirjanikest kohtus ja ajakirjandusest kohtuniku vaatevinklist.

Ajalehtede Liidu lõppevast aastast tegid kokkuvõtte nõukogu esimees Peep Kala ja tegevjuht Mart Raudsaar. Aastakoosolek kinnitas EALLi järgmise aasta eelarve ning  valis nõukogu liikmed ja esimehe.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele