Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Pressisõber on riigiprokurör Heili Sepp ja pressivaenlane justiitsminister Kristen Michal

Tallinn, 3. detsember 2012. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede peatoimetajad valisid täna toimunud aastakoosolekul 2012. aasta pressisõbraks riigiprokurör Heili Sepa ja pressivaenlaseks justiitsminister Kristen Michali.

Riigiprokurör Heili Sepp sai pressisõbra tiitli selle eest, et ta julges võtta vastutuse, et välja öelda seisukoht talle ametialaselt ebamugavas olukorras. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib Kuldgraali metallikunstnike käsitööna.

Justiitsminister Kristen Michal valiti pressivaenlaseks seetõttu, et ta püüdis skandaali pisendada kasutades oma võimupositsiooni ning oli mõnda aega pressile kättesaamatu.

EALLi aastakoosoleku külalised oli Euroopa Parlamendi väliskomisjoni liige Kristiina Ojuland ja Eesti Ringhäälingute Liidu juht Toomas Vara. Kristiina Ojuland rääkis Euroopa Liidu andmekaitse määrusest, Euroopa Liidu olukorrast ja tulevikust. Toomas Vara rääkis Ringhäälingute Liidu tööst ja olukorrast tele- ja raadiomaastikul.

EALLi liikmeslehtede peatoimetajad ja peadirektorid kinnitasid EALLi järgmise aasta eelarve ning valisid nõukogu liikmed ja nõukogu esimehe: 2013. aastal jätkavad nõukogu liikmetena Priit Hõbemägi, Peep Kala, Erik Kalda, Kadi Lambot, Janek Luts, Meelis Mandel, Kristjan Mauer, Margus Mets, Priit Rauniste, Erik Roose ja Andrei Titov. Nõukogu esimees on 2013. aastal Peep Kala.

EALLi lõppeva aasta tööst tegi aastakoosolekul ülevaate EALLi tegevjuht Mart Raudsaar.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele