Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ajalehtede Liidu meediakonverentsi teema on "Meedia ja kriis"

Tallinn, 3. veebruar 2012. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab 8. veebruaril Tallinnas traditsioonilise ajakirjanduskonverentsi, mille teema on tänavu „Meedia ja kriis“.

Konverentsi peaettekanne on välisminister Urmas Paetilt, kes kõneleb kommunikatsiooni rollist pantvangikriisi lahendamisel. Seejärel saavad sõna jalgratturid Madis Paluoja ja Kalev Käosaar, kes räägivad ajakirjanduskajastuse mõjust pantvangistatute eluolule ning annavad hinnangu Eesti ja välismaa ajakirjanduses ilmunud kajastustele. EALLi tegevjuht Mart Raudsaar teeb ülevaate 114-päevase Eesti jalgratturite pantvangikriisi kronoloogiast ja ajakirjanduskajastusest.

Konverentsi esimene pool lõpeb paneeliga teemal „Lähis-Idas lähetuses käinud ajakirjaniku vaade pantvangikriisile; ajakirjanduse rollist ning sellest, kas Liibanonis käimine oli õigustatud; koostööst kohalike allikatega“. Paneelis osalevad Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald, Eesti Rahvusringhäälingu toimetaja Aarne Rannamäe ja Liibanonis Eesti Päevalehe ajakirjanikuna viibinud Ilmar Kahro.

Konverentsi teine osa algab humoristliku temaatilise live-etteastega. Seejärel saab sõna Norra ajalehe Verdens Gang uuriva toimetuse juht Marius Tetlie, kes räägib Norra terrorirünnaku õppetundidest ja sellest, kuidas uuriv ajakirjandus seljatas sotsiaalmeedia.

Konverents lõpeb paneeliga teemal „Poliitskandaalid ja ajakirjandus: uuriva ajakirjanduse sõltuvus ja sõltumatus“. Paneelis osalevad Ilona Leib, Argo Ideon, Kärt Anvelt, Koit Brinkmann (aasta ajakirjanik 2011). Paneeli juhib Priit Pullerits.

Meediakonverentsi avab EALLi nõukogu esimees, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. Konverentsi juhib Mart Raudsaar.

Eesti Ajalehtede Liidu meediakonverents toimub Tallinnas Kumu auditooriumis.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele