Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Tallinnas tuleb konverents meediast ja poliitikast

Tallinn, 24. jaanuar 2011. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab koostöös Best Marketingiga 4. veebruaril Tallinnas KUMU auditooriumis konverentsi „Meedia ja poliitika: ajakirjandus poliitikateatris“.

Konverentsil esineb endine õiguskantsler ja 2010. aasta pressisõber Allar Jõks teemal „Kes kujundab agenda? Meedia ja poliitika omavahelised suhted.“.  Tuntud Läti ajakirjanik ja kolumnist, Läti päevalehe Diena endine peatoimetaja asetäitja Pauls Raudseps räägib, mis juhtus Läti ajakirjandusega enne Seimi valimisi ja samuti sellest, milline oli poliitika- ja majandusringkondade surve ajakirjandusele.

Res Publica endine peasekretär ja Meta Advisory Groupi partner Ott Lumi kõneleb sellest, milliseid võtteid kasutavad poliitikud ajakirjandusse pääsemiseks.

Kavas on ka saate „Riigimehed“ live-etteaste, kus peasekretär räägib ausalt, kuidas meediaga manipuleerida.

Ajakirjanduse killustumisest ja marginaliseerumisest ehk mis on juhtunud viimastele Riigikogu valimistele järgnenud nelja aasta jooksul räägivad Postimehe päevatoimetaja Kalle Muuli ning ettevõtja ja riskikapitalist Allan Martinson.

Konverents lõppeb paneeliga, milles osalevad viie erakonna esindajad: Kadri Simson (Keskerakond), Jürgen Ligi (Reformierakond), Mart Laar (Isamaa ja Res Publica Liit), Sven Mikser (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ja Aleksei Lotman (Eestimaa Rohelised). Paneeli teema on „Kas meedial on mõju poliitikale?“ ja seda juhib BNS Eesti vastutav peatoimetaja Ainar Ruussaar.

Konverentsi juhib BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost.

Täpsem info: http://est.best-marketing.com/index.php?lang=est&show=news&id=1420.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele