Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Eesti Lugejaskonna Uuringu leping saab allkirjad

Tallinn, 20. detsember 2011. Eesti Meediaorganisatsioonide Liit (EMOL) ja Turu-uuringute AS allkirjastavad neljapäeval Tallinnas Eesti Lugejaskonna Uuringu lepingu, mis näeb ette, et järgmised viis aastat tellivad EMOLi liikmesorganisatsioonid trükimeedia sotsioloogilisi uuringuid Turu-uuringute ASilt.

Eesti Meediaorganisatsioonide Liidu poolt kirjutab lepingule alla EMOLi juhatuse liige Mart Raudsaar ja Turu-uuringute ASi poolt juhatuse liige Tõnis Stamberg. Allkirjastamisel kõneldakse lepinguni jõudmisest ja selle olemusest.

„Edaspidi hakkabki trükimeedia uuringupakkuja leidmine toimuma konkursi teel,“ ütles EMOLi juhatuse liige Mart Raudsaar. „Meie jaoks on väga oluline, et uuring kaardistab terve trükimeedia olukorra, mitte vaid mõnda osa sellest.“

Lepingu allkirjastamine toimub 22. detsembril kell 12 Tallinnas Keskraamatukogus, Estonia pst. 8.

Turu-uuringute AS alustab Eesti Lugejaskonna Uuringuga 1. jaanuarist 2012 ning tegemist on kvartaalse, kogu Eesti pressimaastikku hõlmava põhjaliku uuringuga.

Eesti Meediaorganisatsioonide Liitu kuuluvad Eesti Ajalehtede Liit (EALL), Eesti Ajakirjade Liit ja Eesti Meediaagentuuride Liit.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele