Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

2010. aasta parim printreklaam on Saku Rocki "Metalli ka!"

 Tallinn, 10. märts 2011. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede reklaamijuhid ja ekspertidest koosnev žürii valisid eelmise aasta parimaks ajalehtedes ilmunud reklaamiks Saku Rocki „Metalli ka!“.

Saku Rocki reklaam ilmus ajalehtedes üle kahe külje eelmise aasta alguses. Reklaamiagentuur oli Der Tank ja meediaagentuur OMD Estonia.   Rademar

 

 „Aasta parima reklaami“ auhinna eesmärk on tunnustada loovagentuuri, klienti, meediaagentuuri või reklaami loojat (kui reklaam pole valminud loovagentuuris). Auhinnale kandideerinud reklaam võis olla ilmunud nii põhilehes, lisas, kleebitud lehe külge jne. Hindamise aluseks oli reklaami efektne disain, sõnum ja idee sobivus printi. Konkursil võisid osaleda ka välismaiste reklaamide adaptsioonid. Piiranguid reklaami suurusele ja erilahendustele ei olnud.

Võitnud reklaam trükitakse ära EALLi liikmeslehtedes. Saku Õlletehas, Tank ja  OMD saavad oma valikul aastase tasuta lehetellimuse ning klaasikunstnik Ivo Lille tehtud auhinna.

Žürii valis võitja välja 13 reklaami seast. Žüriisse kuulusid Postimehe reklaamidirektor Marika Jahilo, Tallinna Ülikooli Kommunikatsiooni Instituudi õppejuht ja lektor Tiina Hiob, reklaamiagentuuri Tank juhataja Joel Volkov, meediaagentuuri OMD strateegiajuht Arno Pae, reklaamispetsialist Olav Osolin ja Info-Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu.

EALL jätkab parima lehereklaami valimist ka 2011. aastal.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele