Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Selgusid esimese kvartali parimad ajalehereklaamid

Tallinn, 8. aprill 2011. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede reklaamijuhid valisid välja kolm parimat tänavu esimeses kvartalis ilmunud ajalehereklaami.

Kolm parimat on:
- Eesti Energia erilahendusega reklaam „Teine töötund tasuta“. Reklaamiagentuur on Der Tank ja meediaagentuur Trendmark. Laadi alla
- Rademari reklaam „Det lilla  priset“, mille loov- ja meediaagentuur on Tabasco. Laadi alla
- Reformierakonna erilahendusega valimisreklaam, mille loovagentuur on Kontuur Leo Burnett ja meediaagentuur Mediabroker. Laadi alla Laadi alla Laadi alla

Eesti Ajalehtede liit valib aasta parimat reklaami juba teist aastat. Auhinna eesmärk on tunnustada loovagentuuri, klienti, meediaagentuuri või reklaami loojat (kui reklaam pole valminud loovagentuuris). Auhinnale kandideeriv reklaam võib olla ilmunud nii põhilehes, lisas, kleebitud lehe külge jne. Hindamise aluseks on reklaami efektne disain ja sõnum. Konkursil võivad osaleda ka välismaiste reklaamide adaptsioonid. Piiranguid reklaami suurusele ja erilahendustele ei ole.

EALL liikmeslehtede reklaamijuhtidest koosnev eelžürii valib igas kvartalis välja kolm parimat, kes kõik pääsevad finaali. 12 finalisti seast valib võitja žürii, kuhu kuuluvad vähemalt kolm liikmeslehtede esindajat, kliendi esindaja, loovagentuuride esindaja ja ekspert.

Võitnud reklaam trükitakse ära EALLi liikmeslehtedes. Võitja saab hinnalise meene ja oma valikul tasuta aastase lehetellimuse. 

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele