Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Tallinnas toimub konverents meedia ja masu mõjust ärile ja demokraatiale

Tallinn, 19. jaanuar 2010.  Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab reedel, 22. jaanuaril Tallinnas Nordic Hotel Forumis konverentsi „Meedia ja masu. Kuidas see on mõjutanud äri ja demokraatiat“.

Konverentsi avab Ajalehtede Liidu nõukogu esimees, Eesti Päevalehe vastutav väljaandja Mihkel Reinsalu. Konverentsi peaesinejad on president Toomas Hendrik Ilves, kes räägib demokraatia kriisist ja ajakirjandusest ning Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar, kes kõneleb sellest, kas meediast on poliitikutele kasu olnud.

AS Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik küsib oma ettekandes, kas meedia mõju on vähenenud ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts arutleb teemal, millal see kõik lõpeb. Baltika Grupi peadirektor Meelis Milder kõneleb meedia ja ärimaailma vastastikusest mõjust.

Konverents lõppeb paneeliga  teemal „Meedia ja masu: Kuidas see on mõjutanud äri ja demokraatiat“. Paneelis osalevad: minister Marko Pomerants, TV3 tegevjuht Priit Leito ja ärimees Neinar Seli. Paneeli juhib BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar.

Konverentsi juhib BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost.

Täpsem info http://est.best-marketing.com/index.php?lang=est&main_id=509

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele