Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Algavad Ajalehelehe seminarid õpetajatele

Tallinn, 11. oktoober 2010. Eesti Ajalehtede Liit (EALL), Rahandusministeerium ja Euroopa Komisjon korraldavad Tartus, Jõhvis ja Tallinnas uut Ajalehelehte teemal „Euro tulek“ tutvustavad seminarid.

Homme, 12. oktoobril on seminar Jõhvis Vallavalitsuse saalis (Keskväljak 4), 15. oktoobril Tallinnas Euroopa Liidu Maja infokeskuses (Laikmaa tn 15) ja 18. oktoobril Tartus Linnavalitsuse haridusosakonna saalis (Raekoja plats 12, II korrus).

Seminaride esimeses osas räägib eurokommunikatsiooni projektijuht Ingvar Bärenklau eurole ülemineku korraldusest Eestis. Jõhvi seminari teises osas räägib ajakirjandusžanrite muutumisest Eesti Päevalehe vanemtoimetaja Rein Sikk. Tallinnas ja Tartus kõneleb ajakirjandusžanritest Eesti Ajalehtede Liidu tegevjuht Mart Raudsaar.

Kõiki seminare juhib ning uut Ajalehelehte ja harjutustekogu tutvustab Ajalehelehe projektijuht Epp-Mare Kukemelk.

Seminarid algavad kell 14. Seminaridest osavõtt on tasuta. Täpsem info seminaride kohta www.eall.ee. Iga seminaril osaleja saab kaasa ühe klassikomplekti jagu värskeid Ajalehelehti, harjutustekogu ning tõendi koolitusel osalemise kohta.

Ajaleheleht nr 17 on eesti- ja Ajaleheleht nr 18 venekeelne. Lehed on mõeldud  õppevahendiks eelkõige põhikooli vanemate klasside ja gümnaasiumi õpilastele.

Ajalehelehe eesmärgiks on arendada õpilastes kriitilise lugemise oskust ja analüüsivõimet ning süvendada harjumust lugeda ajalehte. Koos eesti- ja venekeelse harjutustekoguga sobib leht kasutamiseks meediaõpetuse, keeleõppe või muus ainetunnis.

Ajaleheleht valmis Rahandusministeeriumi ja Euroopa Komisjoni toel.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele