Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Algavad uut Ajalehelehte tutvustavad seminarid

Tallinn, 28. september 2009. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) ja Euroopa Komisjoni Esindus Eestis korraldavad oktoobris uut Ajalehelehte teemal „Keskkonnahoid ja energiasäästmine” tutvustavad seminarid, mis toimuvad Tartus, Jõhvis ja Tallinnas.

1. oktoobril on seminar Tartus Linnavalitsuse haridusosakonna saalis (Raekoja plats 12, II korrus), 6. oktoobril Jõhvis Vallavalitsuse saalis (Keskväljak 4) ning 15. oktoobril Tallinnas Euroopa Liidu Maja infokeskuses (Laikmaa tn 15). Seminaride algus on kell 13.   

Seminaride esimene osa keskendub Euroopa kogemusele õpilaste koolitamisel ning teine osa meediale ja uuele lehele.

Tartus toimuval seminaril räägib Rootsi kogemusest õpilaste koolitamisel Angela Andersson, kes on Rootsi Rahvusvahelise Haridus- ja Koolitusprogrammi koolitusnõunik. Paberlehe ellujäämise võimalustest online ajastul teeb ülevaate Tartu Ülikooli Eesti ja üldkeeleteaduse instituudi õppejõud Tiit Hennoste.

Jõhvis räägivad Euroopa kogemusest õpilaste koolitamisel Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Toivo Klaar ja meediaosakonna juhataja Pille Vaher ning paberlehe ja online´i vahekorrast räägib BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost.

Tallinnas toob Taani kogemuse õpilaste koolitamisel kuulajateni Taani Kultuuri Instituudi tegevdirektor Silvi Teesalu ning paberlehest ja online´ist räägib Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi.

Kõiki seminare juhib ning uut Ajalehelehte ja harjutustekogu tutvustab Ajalehelehe projektijuht Epp-Mare Kukemelk.

Seminaridest osavõtt on tasuta. Iga osaleja saab kaasa ühe klassikomplekti jagu värskeid Ajalehelehti, harjutuste kogu ning tõendi koolitusel osalemise kohta.

Ajaleheleht valmis Euroopa Komisjoni Eesti esinduse toel.

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele