Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Meediakonverentsil on kõne all ajakirjanduse osa korruptsiooni avastamisel

Tallinn, 15. jaanuar 2009. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab koostöös Best-Marketingiga 23. jaanuaril Tallinnas Radisson SAS konverentsikeskuses konverentsi „Meedia ja korruptsioon. Meedia roll poliitilise kultuuri edendamisel“.

Konverentsi peaesineja on Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas, kelle haldusalasse kuulub ka pettusevastane võitlus. Põhiettekannetega esinevad ka õiguskantsler Indrek Teder, kes räägib, kuidas korraldada Eestis erakondade ausat rahastamist ning Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes kõneleb sellest, kuidas meedia võib soodustada korruptsiooni.

Ajalehe Põhjarannik tegevtoimetaja Erik Gamzejev ja ajalehe Pärnu Postimees peatoimetaja Hannes Kuusma arutlevad teemal "Kohaliku äri, võimu ja meedia suhe". Postimehe peatoimetaja asetäitja Kalle Muuli räägib sellest, kas meediapeks asendab kohut. Ajalehe MK-Estonia peatoimetaja Pavel Ivanovi ettekande teema on „Venekeelse meedia mõjust Eestis".

Konverents lõpeb paneeliga teemal "Kas ajakirjandus on aidanud Eesti ühiskonda läbipaistvamaks muuta?“. Diskussioonis osalevad kaitseminister Jaak Aaviksoo, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, GO Grupi nõukogu liige Tiit Pruuli ja Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik. Paneeli juhib BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar.

Konverentsi avab EALLi nõukogu esimees ja Õhtulehe juhatuse esimees Kristjan Mauer. Konverentsi juhib BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost.

Täpsem info konverentsi kohta http://www.eall.ee/uritused/2009/konverents.html

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele