Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Meediakonverentsil on oodata pingelist debatti äri ja meedia vastasseisust ja koostööst

Tallinn, 18. jaanuar 2008. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) ja Best Marketing korraldavad 24. jaanuaril Tallinnas Radisson SAS Konverentsikeskuses konverentsi "Äri ja Meedia", mis kulmineerub pingelise debatiga ärimeeste ja ajakirjandusjuhtide vahel.

Konverentsi avab EALL nõukogu esimees, Postimehe peadirektor Erik Roose.  

Konverentsi välisesineja on Kauppalehti grupi juhatuse esimees Juha-Petri Loimovuori, kes kõneleb kümme aastat väldanud sõjast Soome majanduslehtede turul. Ta räägib, miks Kauppalehti võitis ja mida sellest loost teistel õppida on ning kuidas mõjutas gigantide heitlus reklaamiturgu ja mis juhtus pärast Taloussanomate kadumist.

Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot räägib meediaäri uustulnuka esimestest muljetest ehk mille poolest erineb ajalehefirma juhtimine tööstusettevõtte juhtimisest ning kuidas saavad ettevõtjad meedia abil oma kasumit kasvatada.

AS-i Steri omanik Heldur Meerits teeb ettekande teemal „Kuidas meedia avaliku (eel)arvamuse sabas lohiseb ning mis see maksab?“. Heldur Meerits peatub oma ettekandes küsimusel, kas ka meedia peaks aitama kaasa majanduskasvu jätkumisele.

Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liikme Hanno Tombergi ettekanne on meediaorganisatsiooni muutmise eripäradest. Hanno Tomberg annab ülevaate, kuidas on edenenud Eesti Raadio ja Eesti Televisiooni liitmine ning kuidas ületada töötajate vastasseisu muutustele.

SEB analüütik Hardo Pajula räägib sellest, kui professionaalne on Eesti majandusajakirjandus ning kas meedia külvatud paanika kujutab ohtu Eesti krooni kursi püsimisele.

Konverents lõpeb diskussiooniga, kus osalevad Aivar Rehe (Sampo Pank), Alar Pink (Kalev Meedia), Erik Roose (Postimees) ning Juhan Parts (Majandus- ja kommunikatsiooniminister). Debatti juhib Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. Diskussiooni teema on „Meediaäri majanduslanguse tuultes“.

Konverentsi juhib BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost.

Täpsemalt http://www.eall.ee/uritused/2008/konverents.html või www.best-marketing.com

EALL

 


 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele