Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ajalehtede Liit valis nõukogu ja uue esimehe

Tallinn, 6. detsember 2007. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede väljaandjad ja peatoimetajad valisid eile toimunud aastakoosolekul 2008. aastaks nõukogu liikmed ja uue esimehe.

2008. aastal juhib EALLi nõukogu Postimehe peadirektor Erik Roose. Tänavu oli liidu nõukogu esimees Eesti Päevalehe peadirektor Aavo Kokk. EALL nõukokku valiti järgmiseks aastaks: Peep Kala, Kristjan Mauer, Erik Roose, Aavo Kokk, Margus Mets, Kalev Annom, Meelis Mandel, Pavel Ivanov, Urmas Lauri, Kadi Lambot ja Viljar Ots. Vastavalt liidu põhikirjale valitakse nõukogu liikmed ja esimees üheks aastaks.

Aastakoosolekul kinnitati liidu 2008. aasta eelarve. EALLi nõukogu praegune esimees Aavo Kokk ja juhatuse liige Toomas Leito võtsid kokku liidu tegevuse lõppeval aastal. Ühe olulisema otsusena nimetati aastakoosolekul peapreemia „Aasta ajakirjanik“ sisseviimist (preemia suurus 70 000 krooni neto).

Aastakoosolekul esines ettekandega ka õiguskantsler Allar Jõks, kes rääkis meedia rolli tähtsusest oma töös ning sõnavabadusest. „Kui on võimalik vabalt kommenteerida, on see sõnavabaduse garant,“ ütles õiguskantsler. Ta rõhutas, et mida tugevam on koostöö meediaga, seda tugevam on õiguskantsleri institutsioon.

Lehepunkti tegevdirektor Allan Liima peatus oma ettekandes ajalehtede jaemüügi trendidel ning avaldas ajalehtede esindajatele Lehepunkti ootused ja lootused.

EALL

 


 

 

 

 



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele