Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ajakirjanduskonverentsil on kõne all meedia mõju

Tallinn, 26. jaanuar 2006. Pärnu Konverentsid koostöös Eesti Ajalehtede Liiduga (EALL) korraldavad homme Tallinnas ajakirjanduskonverentsi „Ajalehtede mõjust täna ja tulevikus”

Konverentsi avab EALLi nõukogu esimees Erik Roose ning esimese esinejana saab sõna Maailma Ajalehtede Liidu kommunikatsioonidirektor Larry Kilman, kes räägib ajalehtede mõjust.

Eesti Ekspressi peatoimetaja Tiina Kaalep arutleb oma ettekandes selle üle, kas ja kuidas mõjutab ajalehe hoiakuid ajalehe äriline edu või selle puudumine. Tiina Kaalepi ettekanne kannab nime „Kas härra Maurus on ALATI kodus, kui raha tuuakse?”.

Meedia mõjust ja mõjust meediale räägib Hill & Knowlton Eesti juhataja Daniel Vaarik, kes toob oma ettekandes näiteid selle kohta, kuidas ajalehtede tähtsus ja mõju on viimastel aastatel muutunud ja kuidas seda on muutnud erinevad nähtused. Millised - neist saab teada konverentsil.

Rootsi Bonnier Grupi arendusjuht Andrus Vaher keskendub oma esinemises sellele, mille poolest ajalehe väljaandmine Venemaal erineb Eestist. Andrus Vaher võrdleb oma ettekandes muuhulgas ka Venemaa ja Eesti reklaamiturgu. 

Oma lugusid ajakirjandusest räägib pikaaegne Eesti Energia juhatuse esimees ja praegune Põhjamaade Investeerimispanga asepresident Gunnar Okk. Oma ettekandes on Gunnar Okk lubanud käsitleda ka selliseid teemasid nagu tippjuhtide palgad ja tema lahkumine Eesti Energiast.

Konverents lõpeb diskussiooniga, kus meedia vastutuse ja rolli üle arutlevad Postimehe peatoimetaja Merit Kopli, justiitsminister Rein Lang ja Tallinna ekslinnapea Tõnis Palts.

Konverents algab homme, 27. jaanuaril kell 9.30 Tallinnas Radisson SAS hotelli teise korruse konverentsikeskuses. Täpsemalt konverentsist www.konverentsid.ee

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele