Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Eesti Ajalehtede Liidu üldkoosolekul esineb president Toomas Hendrik Ilves

Tallinn, 1. detsember 2006. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) peab teisipäeval, 5. detsembril Tallinnas oma üldkoosolekut, kus ajalehtede väljaandjatele ja peatoimetajatele esineb president Toomas Hendrik Ilves ning selguvad tänavune pressisõber ja –vaenlane.

President kõneleb ajakirjanduse rollist suhetes võimuinstitutsioonidega.

Presidendi kõrval on teine peaesineja Eesti Posti juhatuse esimees Hans Teiv, kes räägib ajalehtede kui suurklientide teenindamisest Eesti Posti poolt.

EALL üldkoosolekul valitakse ka 2006. aasta pressisõber ja  -vaenlane. Nii sõbra kui vaenlase kandidaadid on esitanud ajalehtede toimetused. Pressisõber nimetatakse tänavu juba kolmeteistkümnendat korda. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib Kuldgraali metallikunstnike käsitööna.

Üldkoosolekul võtab EALLi nõukogu esimees Erik Roose kokku liidu 2006. aasta tegevuse, kinnitatakse EALLi 2007. aasta eelarve ning EALLi nõukogu liikmed järgmiseks aastaks.

EALL

Teadmiseks toimetustele:

EALL aastakoosolek toimub Tallinnas Tööandjate Maja teise korruse saalis (Kiriku 6) kell 12-17. Pressisõbra ja –vaenlase teatavaks tegemine on orienteeruvalt kell 15.15.

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele