Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Pressinõukogu sai uue liikme

Tallinn, 29. september 2005. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) nõukogu nimetas täna Pressinõukogu uueks liikmeks Eesti Televisiooni programmi nõustaja Raivo Suni, kes esindab nii Eesti Televisiooni kui ka Eesti Raadiot.

Raivo Suni nimetati Pressinõukogu liikmeks 1. oktoobrist 2005.

EALL nõukogu muutis augustis Pressinõukogu statuuti ning nägi ette, et senise üheksa liikme asemel on Pressinõukogus kümme liiget. Liikmete arvu suurendamine oli tingitud Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio ühinemisest Pressinõukoguga tänavu varakevadel.

2002. aastal loodud Pressinőukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub meediaga vastuollu sattunule võimaluse leida kohtuväliseid lahendusi. Nőukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide kohta, arvestades ühelt poolt ajakirjanduse huve vabalt infot saada ja levitada ning teiselt poolt avalikkuse õigustatud huve suhetes ajakirjandusega.

Lisaks ajakirjanduse esindajatele on Pressinõukogusse kaasatud autoriteetsed isikud ka meediavälistest sektoritest. Kokku on nőukogus kümme liiget: Tiina Kaalep, David Vseviov, Tarmu Tammerk, Aleksander Glikman, Väino Koorberg, Eve Rohtla, Kertu Saks, Martin Ehala, Nikolai Nortov ja Raivo Suni.

EALL  

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele