Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Postimehe peatoimetajaks sai Merit Kopli

Tallinn, 19. mai 2005. Alates tänasest asub Postimehe peatoimetajaks Merit Kopli (36), kes seni töötas peatoimetaja asetäitjana.

Kopli sõnul peab ta hea lehe eelduseks toimetuse head sisekliimat. "Kui inimesed teevad tööd hasardi ja rõõmuga ning lugejate soove ja vajadusi rahuldades, siis on tulemuseks Eesti parim ajaleht," leiab Kopli.

Postimees jätkab Kopli sõnul valitud teel, pöördelisi muudatusi kavas ei ole. "Aina paremini püüame teha ülehomme kolmandat korda ilmuvat laupäevast Postimees Extrat ja nädalalisa Arter. Üliolulisel kohal on uudised - Postimehe lugeja peab olema parimal võimalikul moel ja usaldusväärselt informeeritud. Postimees on elu keskel ja kirjutab asjadest, mis inimesi puudutavad," sõnas ta.

Merit Kopli hinnangul peab leht muutuva ajaga kaasas käima. "Postimees on küll suur, aga mitte kohmakas, vaid innovaatiline. Leht reageerib kiiresti ning avatult ümberringi toimuvale, aidates lugejatel keerulisi olukordi lahti mõtestada ja maailmaasjades selgust saada."

Kopli on töötanud Postimehes alates 2001. aasta veebruarist, esmalt oli ta välisuudiste toimetaja, seejärel juhtis eriprojekte ning on viimased poolteist aastat olnud peatoimetaja asetäitja.

1995-2001 alguseni töötas Kopli Eesti Päevalehes välisuudiste toimetajana, enne seda oli samas ametis uudisteagentuuris BNS, ajalehes Hommikuleht ning ETV Aktuaalses Kaameras.

Kopli on lõpetanud Tartu Ülikooli saksa filoloogina, ajakirjandust on ta õppinud mainekates Saksa ajakirjanduskoolides, praktiseerinud Saksa telekanalis Deutsche Welle ning hankinud kogemusi mitmes Saksa ajalehes töötades.

Merit Kopli on abielus, tal on kaks last.

Senine peatoimetaja kohusetäitja Mart Kadastik jätkab Postimehe vastutava väljaandja ja Eesti Meedia juhatuse esimehena.

Postimees/EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele