Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Täna selgub uuriva ajakirjanduse auhinna võitja

Tallinn, 10. veebruar 2005. Täna õhtul koguneb Tallinnas žürii, et teha kindlaks prestiižika uuriva ajakirjanduse auhinna võitja. 

Meediakontserni Bonnier ja ajalehe Äripäev poolt välja pandud 25 000 Rootsi krooni suuruse preemia saab parim uuriva ajakirjanduse töö, mis valitakse välja 18 kandidaadi seast.

Uuriva ajakirjanduse võidutöö valivad välja kuue suurema ajalehe peatoimetajad. Žüriisse kuuluvad Priit Hõbemägi (EPL peatoimetaja), Tiina Kaalep (Eesti Ekspressi peatoimetaja), Merit Kopli (Postimehe peatoimetaja asetäitja), Väino Koorberg (SL Õhtulehe peatoimetaja), Igor Rõtov, (Äripäeva peatoimetaja) ja Peeter Ernits (Maalehe peatoimetaja). Žürii tööd juhib Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektor Toomas Leito.

Uuriva ajakirjanduse auhind on üks Eesti Ajalehtede Liidu pressipreemiate süsteemi kuuluvast seitsmest auhinnast.

14. veebruaril koguneb maakonnalehtede žürii ning 16. veebruaril selgub, kes on pressipreemia laureaadid uudise, arvamuse ja olemusloo kategooriates ning kes on parim noor ajakirjanik 2004.

Nii uuriva ajakirjanduse auhinna kui ka kõiki teisi 2004. aasta pressipreemia võitjaid autasustatakse 25. veebruaril pidulikul tseremoonial Tallinnas Vaal galeriis, kus avatakse ka viies pressifoto näitus.

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele