Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Valime pressisõbra ja - vaenlase

Tallinn, 3. november 2005. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) valib detsembris toimuval EALLi täiskogul traditsiooniliselt pressisõbra- ja vaenlase.

EALL palub liikmeslehtede toimetustel korraldada toimetusesisene arutelu ning esitada kandidaatide nimed EALLi hiljemalt 17. novembriks. Palume lähtuda toimetustele saadetud pressisõbra ja -vaenlase valimise põhimõttest ning lisada lühike põhjendus, miks just need isikud teie meelest tiitlit väärt on. Heade põhjenduste olemasolul võib esitada ka rohkem kui ühe kandidaadi. Kandidaate ootame aadressil eall@eall.ee või faksil 631 1210.

EALLi nõukogu arutab seejärel kandidaatide nimistut, saadab nimed veelkord toimetustele ning seejärel esitame enim hääli saanud kandidaadid arutamiseks 8. detsembril toimuvale täiskogule. Samas säilib täiskogust osavõtjatel võimalus esitada kandidaate kohapeal. 

Kandidaatide esitamisel palume arvestada isikute üleriiklikku tuntust ning lähtuda pressisõbra ja –vaenlase valimise põhimõttest.

Tänavu on juba kaheteistkümnes kord, mil EALLi täiskogu lõpetatakse pressisõbra ja pressivaenlase valimisega. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mis valmib Kuldgraali metallikunstnike käsitööna.

EALL  

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele