Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Meediaseminar teadus- ja tehnoloogiatemaatika kajastajatele

Tallinn, 10. jaanuar 2003. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab 15.-16. jaanuaril Tallinnas seminari Euroopa Liidu ajakirjanikele, kus tutvustatakse Eesti teaduse, tehnoloogia ja innovatsiooni arengut. Seminarile on samuti oodatud Eesti ajakirjanikud, kes oma teadmisi soovivad täiendada.

Eesti teadus- ja arendustegevust tutvustab majandusministeeriumi asekantsler Raul Malmstein. Sihtasutuse Archimedes esindajad Ülle Must ja Tarmo Pihl räägivad sellest, kuidas Eesti on kasutanud Euroopa Liidu teadus- ja arendusprogrammide võimalusi ning millised on parimad näited. Ivar Tallo räägib õppetundidest, mida Eestil on EL-ile pakkuda e-riigi ja infovabaduse vallas. Firma Curonia juht Ardo Reinsalu tutvustab telemeditsiinilist toodet Docobo, mis võimaldab arstil kaugjuhtimise teel pidevalt patsiendi seisundit hinnata. Toote väljatöötamist rahastati  ELi teadus- ja arendusprogrammist. Seminari juhib Ajalehtede Liidu tegevdirektor Tarmu Tammerk.  

Osavõtuks on vaja registreerida EALLis, eall@eall.ee, või tel (0) 646 1005, hiljemalt 13. jaanuariks. Osavõtutasu maksta ei tule, seminari rahastab Euroopa Liit. Töö toimub inglise keeles. Seminari kava leiate siit.

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele