Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Kuidas kajastada Eurovisiooni?

Tallinn, 2. aprill. Ajalehtede Liit korraldab 12. aprillil Tallinnas seminari, kus antakse nõuandeid Eurovisiooni lauluvõistluse kajastamiseks.

Seminar pakub Eesti ajakirjanikele võimaluse arutada Taani ajalehe BT ajakirjaniku Jan Erikseni juhtimisel Eurovisiooni lauluvõistluse kajastamise erinevaid aspekte. Millised on zhanrilised võimalused? Kuidas materjali doseerida, et lugejat mitte väsitada, ent samas teemast võtta kõik, mis võtta on? Aasta-aastalt on kasvanud Eurovisiooni kajastamise maht Põhjamaades, ja sellega koos ka kriitika. Milliseid järeldusi on Taani ja ta naaberriikide press teinud? Millised on lauluvõistlusega kaasnevad teemad (turism, mõju kohalikule majandusele, mõju kohalikule muusikatööstusele - eelmiste Eurovisioonide taustal)?

Eurovisiooni Tallinna kontserdi korraldajad tutvustavad ettevalmistuste käiku ja annavad praktilisi juhtnööre pressi tööks võistluse ajal. 

Osalemiseks on vaja registreerida hiljemalt 9. aprillil, eall@eall.ee. Osavõtumaks 400 kr (EALLi mittekuuluvate ajalehtede esindajatele 800 kr).  

EALL

 

» Seminariinfo



Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele