Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ajalehtede Liidu täiskogu valib aasta pressisőbra

Tallinn, 4. dets. 2001. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) täiskogu valib 6. detsembril Tallinnas juba kaheksandat korda aasta pressisőbra ja pressivaenlase.

EALLi pressisőbra valimise eesmärk on juhtida avalikkuse tähelepanu sellele, kuidas avaliku elu tegelased suhtlevad ajakirjandusega ja selle läbi avalikkusega. Pressisőber saab auhinnaks nimelise ruupori, mille valmistavad Kuldgraali metallikunstnikud. EALLi täiskogu nimetab ka aasta pressivaenulikema avaliku elu tegelase. Pressisőbra tiitlit antakse välja seetőttu, et Ajalehtede Liidu meelest on oluline luua keskkond, mis soodustab informatsiooni kättesaadavust ja avalikku suhtlemist.

Tallinnas Domina City hotelli konverentsisaalis toimuval täiskogul arutatakse EALLi tegevust sel aastal ja plaane uueks aastaks. Valitakse nőukogu ja selle esimees. Praegu juhib EALLi nőukogu SL Őhtulehe juhatuse esimees Priit Leito. Täiskogule esitatakse kinnitamiseks ka uue aasta eelarve. Arvamusuurija Andrus Saar tutvustab firmas Saar Poll äsja valmis saanud lugejauuringut.

Neljakümmet ajalehte ühendav Ajalehtede Liit tegeleb ajalehtede ühiste probleemide lahendamise ja ühishuvide esindamisega. Olulisel kohal on ajalehetöötajate koolitus ja sőnavabaduse kaitse.

EALL

Täiendav informatsioon: tel 646 1005

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele