Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Uued postkastid tagavad lehtede ja kirjade kohalejőudmise

Tallinn, 28. august 2001. Kortermajade ja eramute elanikel on postkastikampaania käigus vőimalus välja vahetada oma katkised vői muidu ebaturvalised postkastid.

Ajalehtede Liidu ja Korteriühistute Liidu kampaania raames saavad elanikud osta soodushinnaga uusi postkaste. Igas uues postkastis on kupong, millega saab tasuta tellida ühe kümnest kampaanias osalevast ajalehest: Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, Maaleht, Postimees, SLŐhtuleht, Äripäev, Delovője Vedomosti, Den za Dnjom, Estonia, Molodjozh Estoni.

Praegustest postkastidest lähevad tihti saadetised kaduma, lehed ei mahu ära. Katkisi kirjakaste on Eesti peale kokku eri andmetel üle 10 000.

Uued kastid on turvalised ning mahutavad ära kőik erineva suurusega väljaanded. Kui elanik on kodust eemal, mahub sinna mitme päeva jagu ajalehti. Ajalehtede Liit loodab, et turvaline postkast toob püsivate lehetellijate hulka tagasi need inimesed, keda nőukogudeaegseid 4-leheküljelisi lehti mahutama mőeldud ebakindlad postkastid on sellest mőnust vőőrutanud.

Postkastitootjad Kitman ja ETK Sisustus vőimaldavad kampaania raames postkaste soodushinnaga. Lähem info on eilsest ilmuma hakanud ajalehereklaamides ning buklettides, mis saadetakse elamuühistute juhtidele.

“Kas sina oled juba vana postkasti välja vahetanud?” küsib kampaania maskott, endine postiljon Contra.

Lisainfo: Eesti Ajalehtede Liit, tel 646 1005

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele