Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Luik ostis Bonnierilt Ekspress Grupi osaluse

15. november 2001. Hans H. Luik ostis Rootsi Bonnier Grupilt 50 protsenti Ekspress Grupist, mille Bonnier ostis Luigelt 1998. aastal.

Nüüdsest on Luik Ekspress Grupi ainuomanik, öeldakse Ekspress Grupi ja Bonnier AB ühisavalduses.

"Me oleme kokku leppinud, et Ekspress Gruppi kuuluvate firmade huvides on luua senisest selgem omanikestruktuur," kommenteeris tehingut Bonnier Grupi asepresident Thomas Axén.

Luik ütles avalduses, et ta vaatab lootusrikkalt tulevikku, vőttes endale täieliku vastutuse Eesti lugejate ees.

“Ma ei välista tulevikus uusi partnerlusi,” ütles Luik. “Kuid praegusel hetkel on Ekspress Grupi juhtkond suurepärases meeleolus, et pakkuda Eesti lugejatele värskeid ideid ja professionaalseid kirjastutooteid.”

Tehingu hinda pooled ei avalikustanud.

Ekspress Grupile kuulub nädalaleht Eesti Ekspress, 50-protsendiline osalus SL Őhtulehes, Eesti Päevalehes, Ajakirjade Kirjastuses, Lehepunktis, Expresspostis ja Eesti Meedia Fotos ning 89 protsenti trükikojas Printall.

Ekspress Grupi nőukogu uued liikmed on Luik, Rein Lang, Kalle Norberg ja Selle Mőtsar. EPLi nőukogu liikmed on lehe kaasomanik Jaan Manitski, Agu Kivimägi, Luik ja Mőtsar. SL Őhtulehe nőukogu liikmed on Hans Erik Matre, Mart Kadastik, Toomas Issak, Priit Hőbemägi, Gunnar Kobin ja Mőtsar. Ajakirjade Kirjastuse nőukogu liikmed on Matre, Kadastik, Issak, Kobin, Hőbemägi ja Viktor Mahhov.

Bonnieri gruppi kuuluv Marieberg AB omandas Luigelt 50 protsenti toonasest AS-ist Meediakorp 1998. aasta juulis.

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele