Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Őhtuleht ja Sőnumileht on ühinenud

Tallinn, 3.juuli 2000. Meelelahutusliku kallakuga Őhtuleht ja Sőnumileht ilmusid 3.juulil ühinenud väljaandena SL Őhtuleht. Uuenenud lehe tiraazh avapäeval oli 60 502, kirjutas peatoimetaja Väino Koorberg avanumbris.

"Üheskoos saame lugejale pakkuda hoopis paremat, sisukamat ja stabiilsema tulevikuga ajalehte," kirjutas Koorberg juhtkirja koha peal.

SL Őhtulehe juhatuse esimehe Priit Leito sőnul hakkavad senised Őhtulehe ja Sőnumilehe tellijad saama koju uut lehte. Tellimishind on 85 krooni kuus. SL Őhtulehes töötab ligi 100 inimest, neist veidi alla poole on ajakirjanikud. Toimetus asub Őhtulehe ruumes.

Väljaannet trükitakse trükikojas Kroonpress Tartus. Lehte annab välja 2000.a. kevadel loodud AS SL Őhtuleht, mille aktsiad jagunevad vőrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupi vahel. Tegemist on unikaalse koostöövormiga Skandinaavia kirjastusfirmade Schibsted (Norra) ja Marieberg (Rootsi) vahel, kes ei tee mujal sellist koostööd nagu Eestis. Eesti Meedia on Schibstedi omanduses ning Marieberg omab osalust Ekspress Grupis.

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele