Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Korruptsioonivaba Eesti: uus saatesari

Tallinn, 2.mai 2000. Eesti Raadio Vikerraadio kanalil on mais ja juunis eetris uus 8-st saatest koosnev sari "Korruptsioonivaba Eesti", mille eesmärk on rőhutada demokraatliku ühiskonna eetikanorme ja kujundada inimestes korruptsiooniilmingute suhtes taunivat hoiakut.
Esimene saade eetris 2.mail kell 14.05, saate külalised on J.Tőnissoni Instituudi direktor Agu Laius ja TÜ dotsent, Eesti Őiguskeskuse liige Peep Pruks.

Saatesari sünnib koostöös J.Tőnissoni Instituudi korruptsioonianalüüsi keskuse juurde aprilli lőpus loodud mittetulundusühinguga "Korruptsioonivaba Eesti". Käsitlemisele tulevad tähtsamad valdkonnad - kas ja kuivőrd on huvigruppide lobitöö, ametiseisundi kuritarvitamise, altkäemaksude ja onupojapoliitika eest kaitstud seadusloome, kohtusüsteem ja registrid, kohalikud omavalitsused, eraettevőtlus, erakonnad ja politseisüsteem. Saadetes osalevad nii poliitikud, ülikoolide őppejőud, kohtunikud kui teised avaliku elu tegelased ning ka üks ajakirjanik, kes räägib mőnest oma väljaande tarvis uuritud korruptsiooniilmingust. Saatesarja tervikuna juhib Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektor ja ühingu "Korruptsioonivaba Eesti" aseesimees Tarmu Tammerk. Sarja avasaade on eetris 2.mail kell 14.05, edasi on "Korruptsioonivaba Eesti" Vikerraadio eetris seitsmel järjestikusel esmaspäeval "Argipäeva" aegadel kell 14.05, kordus őhtul 19.05.

Eesti Raadio, EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele