Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ilmus Ajaleheleht vene koolidele

Tallinn, 16.aprill 2000. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) on välja andnud järjekordse “Ajalehelehe”, mis on mőeldud vene koolidele eesti keele őppe edendamiseks ja ajaleheőpetuse andmiseks.

Kakskeelne “Ajaleheleht” number 4 sisaldab artikleid Eesti ajakirjandusmaastikust, koolilehe tegemisest, keeleőppest ning tippsportlase karjäärist. Eestikeelsetele artiklitele on lisatud venekeelsed zhanritutvustused.

Neljaleheküljeline väljaanne on valminud Euroopa Liidu Phare eesti keele őppe programmi rahastamisel. Koolid saavad ajalehe tasuta. Lehe panid kokku Aet Süvari ja Kertu Ruus, kes toimetasid ka kolm eelmist Ajalehelehte. Väljaandega käib kaasas Phare keeleőppespetsialistide koostatud harjutuste komplekt.

17.aprillil toimub “Ajalehelelehe” tutvustus Tallinna Pedagoogikaülikoolis. Samas kuulutavad Phare eesti keele őppe programm ja Ajalehtede Liit välja vene koolide eestikeelsete koolilehtede vőistluse.

EALL on varem programmi “Ajaleht koolitunnis” raames välja andnud kolm Ajalehelehte: zhanre tutvustav leht, valimisleht ja elukutseleht.

EALL alustas programmiga Ajaleht koolitunnis 1998.a. kevadel.

EALL

P.S. Osaleda soovijatele: Uut lehte tutvustatakse seminaril 17.aprillil Tallinna Pedagoogikaülikoolis, Narva mnt 29, auditooriumis nr 318, kl 14-16.

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele