Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Taas tuleb Eesti ajalehtede kujunduskonkurss

15.nov.2000. Eesti Ajalehtede Liit ja Tartu ülikooli ajakirjandusosakond korraldavad taas Eesti ajalehtede kujunduskonkursi. Konkursi eesmärk on sama, mis eelmiselgi aastal: hinnata erinevaid lehekülgi ja elemente ajalehtedes ning seeläbi edukamate näidete varal arendada Eesti ajalehtede visuaalset külge. Teist aastat järjest samadel printsiipidel korraldatav kujunduskonkurss annab vőimaluse ka visuaalset arengut vőrrelda.

Konkurss on avatud kőigile ajalehtedele ning konkursile vőib esitada vőistlustöid kogu 2000. aastast. Seekord on vőistluskategooriaid kuus (kogu kujundus, esileheküljed, uudisteküljed, spordiküljed, olemuslugude küljed ning avatud rühm). Konkursile esitatavad vőistlustööd tuleb esitada hiljemalt 15. jaanuariks 2001, seitsmeliikmeline zürii hindab töid jaanuari lőpus vői veebruaris.

Selle aasta konkursi reeglites on suurendatud määratud nädalaid ühelt kahele, mis annab kohustusliku vőistlusnäite valikul toimetustele suuremad vőimalused. Samuti on täpsustatud zürii tööd, mis suurendab arutelu osa enne hääletamist. Osavőtumaks vőistlustööde eest on jäänud samaks.

Kujunduskonkursi reeglid töötasid välja Vahur Kalmre, Roosmarii Kurvits ja Tiit Hennoste, konkursi läbiviija on Vahur Kalmre. Täielikud reeglid saadetakse toimetustele mőne aja pärast.

Rohkem infot:
Vahur Kalmre,
vahurk@postimees.ee
(07)390303

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele