Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Moskva ajakirjanikud tutvuvad Eestiga

Tallinn, 7.dets. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) kutsel saabub Eestisse grupp Moskva juhtivate ajalehtede ajakirjanikke, et nädala jooksul tutvuda Eestis toimunud reformidega. Külaskäik saab teoks Avatud Eesti Fondi Ida-ida

programmi raames.

Seitsmeliikmeline ajakirjanike grupp kohtub Eesti poliitikute, äritegelaste ja ajakirjanikega. Kolmapäeval annavad Moskva ajakirjanikele intervjuud peaminister Mart Laar ja välisminister Toomas Hendrik Ilves, reedel aga rahvastikuminister Katrin Saks.

Külastatakse Tallinna Sadamat, kohtutakse Suurettevőtete Assotsiatsiooni juhtide ning lennufirma Estonian Air esindajagega. Neljapäeval viibivad Moskva ajakirjanikud Tartus, kus külastavad ülikooli slaavi filoloogia ja semiootikaosakonda ning tutvuvad linnaga.

EALLi esindajad annavad Moskva kolleegidele ülevaate Eesti ajakirjandussüsteemist ning eneseregulatsioonist. Külaskäigu lőpul toimub ajakirjanike ümarlaua-arutelu teemal "Eesti ja Venemaa vastastikuses meediapeeglis".

EALLi poolt koostatud programmi eesmärk on anda Moksva kolleegidele ülevaade Eestis toimunud reformidest ning vähendada propagandamüra mőju kahe maa vastastikusele meediakajastusele.

Moskva ajakirjanikud esindavad väljaandeid Novoje Vremja, Kommersant Daily,

Nezavisimaja Gazeta, Krasnaja Zvezda, Vremja MN, Ogonjok ning Venemaa Ajalehekirjastajate Liitu.

EALL

Lisainfo: EALLi tegevdirektor Tarmu Tammerk, tel 646 1005, 250 15 880.

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele