Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Selgub pressisőbra tiitli omanik

Tallinn, 1.dets. Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) täiskogu toimub neljapäeval, 2. detsembril Grand Hotel Mercure’is Tallinnas, Toompuiestee 27. Täiskogul arutatakse EALLi tegevust sel aastal, vőetakse vastu uue aasta töösuunad ning valitakse uus juhatus ning juhatuse esimees. Praegu juhib EALLi juhatust Igor Rőtov. Samuti annab EALL kuuendat korda välja aasta kőige pressisőbralikuma avaliku elu tegelase tiitli.

EALLi pressisőbra valimise eesmärk on juhtida avalikkuse tähelepanu sellele, kuidas avaliku elu tegelased suhtlevad ajakirjandusega ja selle läbi avalikkusega. Pressisőber saab auhinnaks nimelise messingist ruupori. EALLi täiskogu nimetab ka aasta pressivaenulikema avaliku elu tegelase. Pressisőbra tiitlit antakse välja seetőttu, et Ajalehtede Liidu meelest on oluline luua keskkond, mis soodustab informatsiooni kättesaadavust ja avalikku suhtlemist.

Neljakümmet seitset väljaannet ühendav Ajalehtede Liit on mittetulundusühing, mis tegeleb ajalehtede ühiste probleemide lahendamise ja ühishuvide esindamisega. Olulisel kohal on ajalehetöötajate koolitus, eneseregulatsiooni ergutamine ning sőnavabaduse kaitse.

TEADMISEKS TOIMETUSTELE: Täiskogu lőpeb arvatavalt kell 14. Pressisőbra auhinna vőitja nimi ning pressivaenlase nimi teatatakse pärast täiskogu ametliku osa lőppu, kui hääled on kokku loetud, orienteeruvalt kell 14.10 Hotel Grand Mercure’is.

EALL

Täiendav informatsioon: EALLi tegevdirektor Tarmu Tammerk, tel 646 1005, 250 15 880.

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele