Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Selgitati välja parimad spordiküljed

Tallinn, 25.sept. 1998. Kőige paremad spordiküljed on ajalehtedel Eesti Päevaleht ja Vőrumaa Teataja, selgus Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) korraldatud konkursil.

Viieliikmeline zhürii koosseisus Tiit Hennoste, Valter Heuer, Tiit Karuks, Raul Rebane ja Indrek Schwede hindas lehti kahes grupis: üleriiklikud päevalehed ja maakonnalehed. Zhürii liikmete hinnangud olid üllatavalt üksmeelsed. Tugevat konkurentsi vőitjatele pakkusid Postimees ning maakonnalehtede rühmas Saaremaa ajaleht Meie Maa ja Lääne Elu.

Zhürii hindas septembri kolmanda nädala alguse numbreid, pöörates tähelepanu tekstiehitusele, olulise väljatoomisele, allikate kasutamisele, keelele, fotodele ja graafikale. Lőpphinded pandi kogu külje eest.

Parimad spordiküljed selgitati välja esimest korda taasiseseisvunud Eestis. Tulemused tehti teatavaks reedel EALLi spordiajakirjanike seminaril, mis oli pühendatud spordikülgede loetavuse parandamisele. Külalislektoritena esinesid Pőhjamaade spordiajakirjanikud Steen Ankerdal Taani ajalehest Berlingske Tidende ja Ingolfur Hannesson Islandi Televisioonist.

EALL

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele