Esilehele
Esilehele
Esilehele
TRÜKI  |  IN ENGLISH

Ilmus "Ajaleheleht"

Tallinn, 17.aprill. Seoses uue haridusalgatusega "Ajaleht koolitunnis" andis Ajalehtede Liit välja "Ajalehelehe". Seda lehetegemist ja lehe erinevaid osi tutvustavat väljaannet jagati 17.-18. aprillil Tallinnas toimuval konverentsil "Ajaleht koolitunnis".

"Ajalehelehte" on koondatud näidislood Eesti ajakirjandusest, mis esindavad ajakirjanduse pőhizhanre. Samuti on lehes originaalmaterjale, mis räägivad ühe ajalehe sünnist ja ajalehelugemisest. Väljaandes on avaldatud "Pesakonna" lugemisteemaline koomiks ning Eesti 1997.a. parim pressifoto. Lehes ilmunud lood on varustatud "puust-ja-punaseks" stiilis siltidega, mis zhanriga on tegu. Lehe panid Ajalehtede Liidu juhendamisel kokku Tartu Ülikooli ajakirjandusüliőpilased Aet Süvari ja Kertu Ruus.

Programmi "Ajaleht koolitunnis" käivitudes on kavas välja anda "Ajalehelehe" järgmised numbrid. Lehte jagatakse koolidele ja ajalehetoimetustele, et nad saaksid seda levitada küllatulevatele kooliőpilastele. Leht anti välja Avatud Eesti Fondi toetusel.

EALL

Täiendav informatsioon: Tarmu Tammerk, Ajalehtede Liidu tegevdirektor,
tel 646 1005, 250 15 880.

 




Eesti Ajalehtede Liit

Pärnu mnt 67A
10134 Tallinn Estonia
Tel. +372 646 1005
Fax. +372 631 1210
eall@eall.ee



Tagasi  -  Esilehele